Siirry suoraan sisältöön

AINA PITÄÄ YRITTÄÄ

Keitä olemme?

Intohimona frisbeegolf

Aina pitää yrittää on meidän frisbeegolf-yhteisö johon kaikki ovat tervetulleita.

Aina pitää yrittää on asenne ja motto, oli tilanne mikä tahansa kentällä tai elämässä niin aina pitää yrittää! Alun perin aina pitää yrittää oli sanonta mitä hoimme, kun jollain meistä oli paha putti paikka. Sanoimme pelikaverille ”aina pitää yrittää” jolloin pelikaveri ei voinut layuppaa korin alle eli pelata varman päälle vaan hänen täytyi yrittää heittää koriin. Vaarana yrittämisessä on se, että epäonnistuu ja kiekko menee ohi, mutta on myös mahdollista onnistua ja kiekko menee koriin. Jos aina layuppaat ja yrität pelata varman päälle niin, et voi onnistua.

Ensimmäiset ”aina pitää yrittää” tuotteet teimme omalle lähipiirille, josta ajatus lähti. Aloimme luomaan isompaa yhteisöä. Tällä hetkellä meidän APY Ry:ssä on 30 jäsentä ja TEAM APY:ssä on 4 lupaavaa huippupelaajaa. Seuran nettisivut www.ainapitaayrittaa.fi

Adventurer-bägi on meidän maahantuoma frisbeegolfbägi johon mahtuu yli 20 kiekkoa.  Haluamme kuulla niin positiiviset , kuin negatiiviset palautteet bägistä, jotta voimme kehittää siitä vieläkin paremman version! Haluamme tuoda tuotteita jokaisen pelaajan saataville, olit sitten huippu tai aloittelija niin haluamme auttaa sinua saamaan parhaat tuotteet frisbeegolfiin.

APY-kiekkokirppis lähti ajatuksesta vaihtaa ja myydä muiden pelaajien kanssa kiekkoja. Aluksi meillä oli noin 50 kiekkoa hallilla, ja nyt meillä on tuhansia kiekkoja. Kesäkuussa 2022 kiersimme Suomea ja kävimme usealla eri paikkakunnalla myymässä kiekkoja. Tämän lisäksi kävimme meidän TikTok- ja Instagram-seuraajien kanssa heitoilla, koska he pyysivät meitä. Huippua!

Ystävällisin terveisin

Juha ja Tuuli

Mitä me teemme?

Aina pitää yrittää

Tällä hetkellä meillä on frisbeegolftuotteisiin keskittynyt verkkokauppa ja myymälä Vantaalla.

Olemme myös pitäneet ympärisuomea kiertävää kiekkokirppistä. Tulemme tilauksesta paikan päälle myymään kiekkoja. Kesällä 2023 olisi tarkoitus kiertää Suomi ympäri ja pitää paikallisilla frisbeegolfradoilla kiekkokirppiksiä.  Ilmoitamme tempauksista some-kanavilla.

Suunnittelemme frisbeegolftuotteita ja maahantuomme niitä Suomeen. Toiveissa olisi tulevaisuudessa löytää Suomalaisia yhteistyökumppaneita.

Meidän isoin maahantuonti-tuotteemme tältä erää on Adventurer-bägi. Siitä on tulossa uusi paranneltu versio ensi kesään mennessä. 

Yksi suosituimmista tuotteistamme on Apy-keppi! Tällä poimit kiekot niin puusta, kuin vedestä. Loistava tuote!

Laittakaa yhteydenottopyyntöä jos mieltä askarruttaa tai haluatte tehdä yhteistyötä kanssamme!