Siirry suoraan sisältöön

Toimitusehdot

Toimitustapa ja toimituskulut

Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita tai tuotteiden saatavuudessa on eroja, apy-sport.fi saattaa postittaa tilatut tuotteet useammassa erässä.

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti postin kautta 1-5 vrk kuluessa ellei tuotteen lisätiedoissa erikseen mainita toisin. Tilaukset toimitetaan joko valittuun noutopisteeseen, pakettiautomaattiin (Smartpost), toimipisteeseen tai kotipakettina.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa aina palautuksesta koituvat kulut. Pakkauksen mukana tulee olla kaikki tilaukseen liittyvät tuotteet sekä niiden tarvikkeet.

Palauta tuote osoitteeseen: Sankarikuja 2, 01200 Vantaa. Laita mielellään viestiä instagramissa/ tiktokissa, kun haluat tehdä palautuksen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@apy-sport.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiöön.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. www.apy-sport.fi pyrkii pitämään hintatiedot ja tuotteiden saatavuustiedot ajantasaisena ja oikeina, mutta ei takaa tietojen virheettömyyttä tai tuotteiden saatavuutta eikä vastaa niistä. Jos esitetty hinta on ollut selvästi virheellinen, pidätämme oikeuden purkaa sopimuksen. www.apy-sport.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. www.apy-sport.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Finlemar Oy.

Verifone Finland Oy

Keskuskatu 1 A

00100 Helsinki

Asiakaspalvelu: 020-7535192

Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi

www.verifone.fi