Siirry suoraan sisältöön

NXT ADVENTURER TAKUUEHDOT

Apy Sport takaa, että NXT Adventurer Bägi on valmistettu huolellisesti ja korkealaatuisista materiaaleista. Tarjoamme seuraavat takuuehdot tuotteellemme:

  1. Takuuaika: NXT Adventurer Bägille myönnetään 6 kuukauden takuu ostopäivästä lukien. Takuu kattaa mahdolliset valmistusvirheet tai materiaalivirheet, jotka ilmenevät normaalissa käytössä.
  2. Takuun kattavuus: Takuu kattaa NXT Adventurer Bägin kaikki osat ja komponentit, mukaan lukien päämateriaalit ja vetoketjut. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai materiaalivika takuuaikana, APY Sport korjaa tai vaihtaa viallisen osan tai tuotteen harkintansa mukaan.
  3. Takuun edellytykset: Takuu edellyttää, että NXT Adventurer Bägiä on käytetty normaaleissa olosuhteissa ja huolellisesti ohjeiden mukaisesti. Takuu ei kata vahinkoja, jotka johtuvat normaalista kulumisesta, väärästä käytöstä, vääränlaisesta säilytyksestä, väärinkäytöstä tai ulkopuolisista tekijöistä, kuten onnettomuuksista tai muista vahingollisista tapahtumista.
  4. Takuun käyttö: Mikäli havaitset vian tai valmistusvirheen NXT Adventurer Bägissä takuuaikana, ota välittömästi yhteyttä Apy Sport asiakaspalveluun. Tarvittavat korjaustoimenpiteet tai tuotteen vaihto suoritetaan asiakaspalvelun ohjeiden mukaisesti.
  5. Takuun rajoitukset: Takuu ei kata tuotteen normaalia kulumista tai kosmeettisia muutoksia, kuten värin haalistumista tai pientä kulumaa. Takuu ei myöskään kata muiden valmistajien tuotteisiin mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja tai kustannuksia.
  6. Takuun voimassaoloalue: Tämä takuuehto koskee NXT Adventurer Bägiä, joka on hankittu valtuutetulta APY Sport-jälleenmyyjältä. Takuu on voimassa vain alkuperäiselle ostajalle eikä ole siirrettävissä.

Apy Sport sitoutuu tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita. Mikäli NXT Adventurer Bägissä ilmenee takuuehtojen mukainen vika takuuaikana, teemme parhaamme korjataksemme sen mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.