Siirry suoraan sisältöön

NÄMÄ PÄIVÄMÄÄRÄT KANNATTAA LAITTAA YLÖS!

Heipparallaa! Tässä parit tulevat tapahtumat, jotka kannattaa laittaa muistiin ja/tai kalenteriin ylös! ⤵️
5.3.2023

Apy Sportin kiekkokirppis Hämeenlinnan Viisarin parkkipaikalla 12:00-14:00. Kannattaa tulla valkkaamaan parhaat kiekot päältä! Kutsun olemme saaneet TikTokissa ja toivomme, että moni löytäisi sunnuntaina paikalle. Myynnin jälkeen menemme myös itse kierrokselle. 😍
25.3.2023

Apy Sportin kiekkokirppis tulee myymään Jyväskylään hyväntekeväisyyskilpailuun Seppälänkankaalle. Kisan on sponsoroinut Prodiscus. Tänne kannattaa ehdottomasti lähteä hyvän puolesta heittelemään. Kilpailumaksu 5-50€ menee Syli ry:lle. SYLI ry on syöpään sairastuneiden lasten vanhempien yhdistys, jonka toiminnan piiriin kuuluvat kaikki Tampereen yliopistollisessa sairaalassa (TAYS) hoitoa saavat lapset ja heidän perheensä.
3.-4.6.2023

Sekapari frisbeegolfin SM-kisat Keuruulla.

30.6.-2.7.2023

Tyyni
European Pro Tour 
Söderkulla Sipoo
21.-24.7.2023

European Open Major Nokialla

Tänne suosittelemme suuntaamaan! Huippu tapahtuma, jossa pääsee näkemään maailman parhaita pelaajia ja loistavia suorituksia läheltä. Olimme viime vuoden tapahtumassa isolla porukalla, ja nautimme todella frisbeegolfin huumasta. 😍27.-29.7.2023

Åland Open Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa on ihan huikea paikka. Sieltä löytyy useampi kierrettävä rata ja paljon nähtävää. Suosittelemme lähtemään Åland Openin aikaan niin pääsee läheltä katsomaan huippu frisbeegolfia. Kisaan osallistuu esimerkiksi Silver Lätt, Tuomas Hyytiäinen,Niklas Anttila, Niko Rättyä, Kristin Tattar sekä Kiekkokingin Topias Jokinen. 🍓
28.-30.7.2023

Järva Open Ruotsissa

Osa European Pro touria, meillä ei vielä kokemusta tästä ja mahdollisuuksien mukaan lähdemme tänä vuonna katsomaan meininkiä myös Tukholmaan. Huippu frisbeegolfia luvassa! Ehdottomasti menee harkintalistalle. 🇸🇪
3.-6.8.2023

Frisbeegolfin SM-kisat Lahden Mukkulassa 🗼

Lahti on yksi Suomen helmistä. Täällä kannattaa testata lihamukia. Mukkulan radat ovat hirmu suosittuja, mutta sen läheisyydestä löytyy muitakin hyviä ratoja kuten Kukonkoivu.
11.-13.8.2023

Frisbeegolfin junnujen SM-kisat Heinolassa Kippasuon mahtavalla radalla.

Toivomme menestystä kaikille kisoihin, etenkin Apy ry:läisille. Kenet veikkaat voittajaksi? 🏆
16.-20.8.2023

Frisbeegolfin EM-kisat Virossa

Virossa on paljon kivoja ratoja joista voimme suositella mm. Ääsmäen rataa, Kurna disgcolfpark ja Joekaarun rataa. 🇪🇪

25.-27.8.2023

Sieravuori Challenge, PDGA Eurotour Eurassa

Sieravuori on monipuolinen paikka, josta löytää frisbeegolfin lisäksi paljon muuta kesäurheilua, majoittumista, uimista ja saunomista. 🏊‍♂️
Suunnitteilla syksylle meidän järjestämä frisbeegolf-tapahtuma! Kannattaa seurata meitä Instagramissa, TikTokissa ja Facebookissa jotta saat infon ensimmäisten joukossa. Tilimme löytyvät: ainapitaayrittaa.

Ole yhteydessä minuun, jos haluat osallistua mahdollisena sponsorina tai yhteistyökumppanina.
Keväisin terkuin,
Tuulipsi

P.s nähdään pian fribaradoilla! 😍
#ainapitääyrittää


Avainsanat:

2 kommenttia artikkeliin “NÄMÄ PÄIVÄMÄÄRÄT KANNATTAA LAITTAA YLÖS!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *